malgratcomunicacio.cat

En directe

Adrià Turró, guanyador del concurs de dibuix de Sant Roc. Foto: premsa Ajuntament

Adrià Turró del col·legi Chanel guanya el 2n Concurs Escolar de Dibuix de Sant Roc

L'Ajuntament de Malgrat ha lliurat aquest migdia els premis del 2n Concurs Escolar de Dibuix de la festa major de Sant Roc. En aquesta segona edició, han participat 217 alumnes i han votat 639 persones usuàries de la biblioteca.Publicat:
14-08-2015 / 14:02:07
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Adrià Turró del Col·legi de Sant Pere Chanel ha guanyat el primer premi el 2n Concurs Escolar de Dibuix de Sant Roc. Anna Cavero ha quedat en segona posició i Genís Alvarado, en tercera. L'acte de lliurament de premis s'ha fet aquest divendres al migdia a la sala de plens de l'Ajuntament de Malgrat.

Els guanyadors d'aquesta segona edició han estat: 1er premi: Adrià Turró (Col·legi Sant Pere Chanel) amb 53 vots; 2on premi: Anna Cavero (Col·legi Sant Pere Chanel) amb 42 vots, i 3er premi: Genís Alvarado (Col·legi Sant Pere Chanel) amb 41 vots. I els finalistes: Laia Coca (Escola Mare de Déu de Montserrat), Isabel Colomina (Col·legi Sant Pere Chanel), Joan Correa (Col·legi Sant Pere Chanel), Júlia Strempel (Escoles Fonlladosa), Gina Durán (Escola Mare de Déu de Montserrat), Gerard Fernández (Escola Vedruna), Martina Bayarri (Escola Mare de Déu de Montserrat). 

Segons la Regidoria d'Educació, organitzadora del concurs, les 5 escoles de Primària del poble han pres part en el certamen amb un total de 217 alumnes participants de 5è de Primària, dels quals 45 van ser seleccionats, i són els quals han estat exposats a la Biblioteca La Cooperativa durant les darreres setmanes. 639 usuaris amb carnet de la Biblioteca han votat per triar el dibuix guanyador. 

L'alcalde Joan Mercader, acompanyat de regidors del consistori han fet el lliurament de premis aquest matí als 7 finalistes i als 3 alumnes que han aconseguit els tres primers premis.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits