malgratcomunicacio.cat

En directe

Obres de la passera accessible per connectar el barri Palomeres

Comencen les obres per fer una passera accessible per a vianants al barri Palomeres

El projecte preveu remodelar l'actual pas sota la carretera N-II, fet amb esglaons. Les obres tenen un pressupost de 222.000 euros i estaran enllestides en dos mesos i mig.Publicat:
11-08-2015 / 10:56:56
Actualitzat:
11-08-2015 / 11:33:59

L'Ajuntament ha començat les obres per fer una passera accessible per a vianants per connectar el barri Palomeres. El projecte preveu remodelar l'actual pas sota la carretera N-II, fet amb esglaons i adaptar-lo per fer un itinerari de vianants adaptat que compleixi la normativa vigent en matèria d'accessibilitat i no discriminació d'ús dels espais públics. Els desnivells existents es salvaran amb rampes. El projecte també preveu la remodelació d'alguns serveis existents com l'enllumenat públic, la xarxa de drenatge i la de reg, així com també tasques d'enjardinament al voltant del pas.

Les obres obliguen a fer-hi restriccions al trànsit a la zona per la qual cosa l'accés a Malgrat des de la carretera N-II, en direcció Barcelona, no es pot fer a través del pas sota l'N-II, a l'alçada de Can Palomeres. La Policia Local ha habilitat un itinerari alternatiu -senyalitzat a l'N-II- a través de l'avinguda de Colom.

El regidor d'Obra Pública i Serveis, Óliver Sánchez-Camacho, considera que aquesta obra és "una millora substancial per als veïns de Can Palomeres nord". "Aquesta actuació, de gran importància, permetrà que les persones gaudeixen d'una millor accessibilitat a la resta del municipi; d'aquesta manera millorem, en part, la qualitat de vida dels veïns", ha explicat el regidor. 

Les obres tenen un cost de 222.000 euros, un 21% menys del licitat inicialment i es preveu que estiguin llestes en uns dos mesos i mig.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits