malgratcomunicacio.cat

En directe

Una imatge del vídeo promocional de la Festa Major de Sant Roc 2015. Foto: Premsa Ajuntament

Estrenen el vídeo promocional de la festa major de Sant Roc

Durant aquesta setmana s'han anat publicant a les xarxes socials de l'Ajuntament diferents peces que juntes formen el vídeo definitiu. El vídeo l'han fet els alumnes del taller d'àudiovisuals del Juliol Jove i ha comptat amb la col·laboració d'Ona Malgrat i el Servei de Premsa i Comunicació de l'AjuntamentPublicat:
06-08-2015 / 14:14:29
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

 

L'Ajuntament ha estrenat aquest dijous el vídeo sencer de la Festa Major de Sant Roc 2015, que han fet els alumnes del taller d'àudiovisuals del Juliol Jove. Aquest darrer té una durada de 8 minuts i desvetlla qui ha estat el càmera del vídeo i la identitat d'en Punk. Aquest vídeo completa la sèrie de les càpsules que s'han anat estrenant en els darrers set dies.

Rita Garcia de 21 anys, Cesc Hernández de 15 anys i Pau Capo de 15 anys, els alumnes del taller de vídeo del Juliol Jove, són els autors els vídeos promocionals de la Festa Major de Sant Roc 2015. Han estat 6 vídeos de curta durada que promocionen diverses activitats de la Festa Major amb un to desenfadat a través de dos personatges: en Punk i Punky. Una setena peça, que avui s'estrena, recull tots les càpsules i els crèdits de la gravació, amb un final sorpresa. Els vídeos s'han anat publicant publicant  cada dia des de divendres passat fins avui a través de les xarxes socials de l’Ajuntament: FacebookTwitterInstagram i Youtube.

Els tres participants del taller de vídeo han coincidit en que l’experiència “ha estat molt divertida” i que els ha servir per conèixer el món de l’audiovisual. Per la seva banda el tutor del taller, l’especialista malgratenc en multimèdia Òscar Xavier Gómez, creu que el taller “ha estat gratificant i els alumnes s’ho han passat molt bé a l’hora que han après els fonaments de la gravació i edició de vídeo”.

El taller de vídeo del Juliol Jove està organitzat per la Regidoria de Joventut i el Centre Cívic i ha comptat com la col·laboració d’Ona Malgrat i el Servei de Premsa i Comunicació de l'Ajuntament. 

Tots els vídeos es poden veure aquí.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits