malgratcomunicacio.cat

En directe

Acte amb l'estelada a la porta de l'Ajuntament. Foto: ERC

ERC presenta una moció al Ple per demanar que es pengi una estelada al balcó de l'Ajuntament

Els republicans també demanaran en el Ple d'aquest dijous que la bandera es mantingui fins que Catalunya aconsegueixi la independència.Publicat:
06-08-2015 / 12:12:52
Actualitzat:
06-08-2015 / 12:27:03

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l'Ajuntament de Malgrat de Mar presenta en el Ple d'aquest dijous una moció que demana que l'Ajuntament pengi una bandera estelada al balcó de l'edifici del consistori. El text de la moció també demana que l'estelada es mantingui fins a l'assoliment de la independència.

La secció local d'ERC a Malgrat explica al seu web que "les institucions locals no poden restar al marge del moment històric que viu el país en el que els ciutadans tenen a les seves mans decidir el futur polític de Catalunya". La moció també demana acordar amb les entitats sobiranistes del poble espais on s'autorizi a aquest a penjar estelades en els termes que s'estableixin entre aquestes i l'Ajuntament.

ERC ja va presentar al Ple una moció molt similar durant el mandat passat però no es va aprovar per un vot de diferència (ICV-EUiA). Els republicans expliquen al seu web que "la sortida d'Iniciativa del consistori i l'entrada de la CUP fan que les expectatives de que la moció sigui aprovada siguin més altes".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits