malgratcomunicacio.cat

En directe

Detall de la sala de plens de l'Ajuntament

L'Ajuntament celebra el ple ordinari de l'agost aquest dijous

L'ordre del dia conté 9 punts. La sessió plenària començarà a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe per Ona Malgrat (107.4 FM) i per internet.Publicat:
04-08-2015 / 09:05:19
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous el Ple ordinari del mes d'agost. L'ordre del dia conté nou punts, entre els que destaca una moció del grup municipal d'ERC per tal de col·locar una estelada al balcó de l'Ajuntament en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. El Ple d'aquest dijous també designarà el representant del Consistori a l'Associació de Municipis per a la Independència (AMI).

Per altra banda, el Ple també té previst aprovar de manera inicial una ordenança municipal per regular la ubicació de clubs socials i associacions de cànnabis i de les condicions d’exercici de la seva activitat al terme municipal de Malgrat de Mar

Altres qüestions incloses dins l'ordre del dia són una modificació en la designació de la representació de l'Ajuntament en els consells escolars dels centres educatius de la població i el consell de participació de la llar d'infants municipal, una esmena sobre el dia de celebració de les sessions ordinàries de la Junta de Portaveus.

El Ple començarà a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament. Es podrà seguir en directe per Ona Malgrat (107.4 FM) per internet a www.malgratcomunicacio.cat/onamalgrat i a través del canal de Twitter oficial de l'Ajuntament.

 

 

 

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits