malgratcomunicacio.cat

En directe

Els contenidors han quedat fora de servei aquest divendres. Foto: Premsa Ajuntament

Es clausuren els contenidors soterrats de la plaça de l'Àncora

Han entrat en funcionament dues àrees de contenidors noves: una al Passeig Marítim i l'altra, a l'avinguda de Barcelona. Quan s'acabi la temporada turística l'Ajuntament farà obres per recuperar la vorera en aquesta zona.Publicat:
31-07-2015 / 16:05:54
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Els contenidors soterrats de la plaça de l'Àncora han quedat clausurats i fora de servei des d'aquest matí. Unes planxes metàl·liques cobreixen ara l'espai buit que han deixat els contenidors. Paral·lelament, han entrat en funcionament dues àrees de contenidors noves: una al Passeig Marítim i l'altra, a l'avinguda de Barcelona.

D'aquesta manera els veïns de la zona tindran dues noves àrees de contenidors de superfície, una ubicada al Passeig Marítim amb cantonada amb Balmes, i una altra, a l'avinguda de Barcelona -entre Balmes i Verge de Montserrat. A més, en aquest sector també hi ha d'altres àrees de recollida selectiva: carrer Comerç, Plaça Incisa in Val d'Arno i pàrquing de l'estació de trens. 

El regidor d'Obra Pública i Serveis, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que el tancament dels contenidors de la plaça de l'Àncora "respon a una demanda dels veïns i que alhora suposa una millora en aquest sector, amb força activitat turística".
Camacho també ha explicat que quan s'acabi la temporada turística l'Ajuntament retirarà les planxes metàl·liques i recuperarà la vorera en aquesta zona.

En aquestes àrees de recollida hi ha contenidors per a la recollida de cinc fraccions de residus: orgànica (contenidor marró), resta (verd fosc), vidre (verd clar), paper-cartró (blau) i envasos i embalatges lleugers (groc). 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits