malgratcomunicacio.cat

En directe

Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. Foto: Premsa Ajuntament

L'Ajuntament celebra la primera junta de portaveus

Es tracta d'una de les novetats del mandat 2015-2019. Se celebrarà cada mes i tindrà la funció d'assessorar a l'alcaldia en qüestions d'ordre del Ple municipal, a més de tractar amb antelació assumptes d'especial transcendència per a la corporació.Publicat:
28-07-2015 / 15:13:55
Actualitzat:
28-07-2015 / 16:59:55

La Junta de Portaveus Municipal de l'Ajuntament de Malgrat de Mar s'ha reunit per primer cop aquest dimarts. Es tracta d'una de les novetats que ha introduït l'equip de govern (PSC + JuntsxMalgrat) en aquest mandat 2015-2019. A la Junta de portaveus, que se celebrarà cada mes, han assitit l'alcalde, Joan Mercader, Carme Ponsa (JXM), Ramir Roger (ERC), Jofre Serret (CIU) i Paco Márquez (CUP).

La Junta de Portaveus Municipal és l'encarregada d'assessorar a l'alcaldia en qüestions d'ordre del Ple municipal, a més de tractar amb antelació assumptes d'especial transcendència per a la corporació. Altres funcions de la junta són l'estudi, informe i consulta dels assumptes que l'alcaldia decideixi sotmetre a la seva consideració, entre altres. 

La Junta de Portaveus es reuneix l'últim dimarts de cada mes. Es convocada amb caràcter mensual però es poden celebrar sessions extraordinàries. Les consideracions de la Junta de Portaveus no tenen caràcter preceptiu ni vinculant ni donen lloc a cap acte administratiu. 

La Junta de Portaveus està formada per l'alcalde, Carme Ponsa, Ramir Roger, Neus Serra, Paco Márquez, i Ana Vega, la portaveu del PP, que no ha pogut assitir.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits