malgratcomunicacio.cat

En directe

Just abans de començar la gravació. Foto: Premsa Ajuntament

Els alumnes del taller de vídeo del Juliol Jove graven l'àudio del vídeo de festa major

La Rita, en Cesc i en Pau han visitat les instal·lacions d'Ona Malgrat, on han pogut posar en pràctica alguns dels fonaments per a una correcta gestió de la veu i gravar una part de l'àudio del vídeo de la Festa Major de Sant Roc.Publicat:
28-07-2015 / 12:57:24
Actualitzat:
28-07-2015 / 13:14:22

Els tres alumnes del taller de vídeo del Juliol Jove, la Rita, en Cesc i en Pau, han visitat aquest dimarts els estudis d'Ona Malgrat per enregistrar una part de l'àudio del vídeo promocional de la Festa Major de Sant Roc 2015, que ells mateixos estan produint aquests dies.

La Rita, en Cesc i en Pau han pogut posar en pràctica alguns dels fonaments per a una correcta gestió de la veu, com la importància de la respiració, la postura del cos o la vocalització a la vegada que han anat enregistrant els diferents textos que s'incorporaran a la versió final del vídeo de la Festa Major. El taller de vídeo del Juliol Jove està organitzat per la Regidoria de Joventut i el Centre Cívic i el seu tutor és l'especialista malgratenc en multimèdia Òscar Xavier Gómez.

El vídeo promocional es podrà veure al canal de youtube de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i se'n farà difusió a la web municipal i a les xarxes socials del consistori de Facebook, Twitter i Instagram.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits