malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de l'homenatge. Foto: Premsa Ajuntament

Homenatgen Cristina Moral, germana del Centre Natzaret que avui fa 100 anys

L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde Joan Mercader, la regidora d'Acció Social i Ciutadania Raquel Martín i la regidora de Gent Gran, Sònia Viñolas. També ha assistit una representació del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat.Publicat:
27-07-2015 / 14:23:26
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El Centre Nazaret ha organitzat aquest dilluns un acte d'homenatge a la germana de Sant Josep, Cristina Moral, que avui compleix 100 anys. Cristina Moral és religiosa de Sant Josep des de fa 82 anys. L'any 2005 va arribar al Centre Natzaret de Malgrat de Mar, procedent de la Clínia del Remei de Barcelona i ha dedicat la seva vida a tenir cura de malalts.

L'alcalde de Malgrat ha agraït i reconegut la dedicació de la germana Cristina. La regidora d'Acció Social i Ciutadania li ha lliurat en nom de l'Ajuntament unes flors i una representant del Departament de Benestar Social i Família li ha fet lliurament d'una medalla centenària en nom de la consellera, Neus Munté. Aquesta medalla és un reconeixement de la Generalitat a totes les persones residents a Catalunya que hagin complert 100 anys d'edat o estiguin a punt de complir-los.

A l'acte han participat l'alcalde, Joan Mercader, i les regidores d'Acció Social i Ciutadania, Raquel Martín, i de Gent Gran, Sònia Viñolas. També ha assistit una representant del Departament de Benestar Social i Família.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits