malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la gravació del vídeo. Foto: Premsa Ajuntament

El vídeo promocional de la Festa Major de Sant Roc s'estrena el proper divendres

Els alumnes del taller de vídeo del Juliol Jove són els autors de la gravació, que té com a protagonistes els gegants, ja que enguany la colla fa 25 anys. L'emissora municipal Ona Malgrat col·labora en una part de la producció de l'àudio.Publicat:
24-07-2015 / 12:53:45
Actualitzat:
24-07-2015 / 13:41:17

El vídeo promocional de la festa major de Sant Roc s'estrenarà el proper divendres 31 de juliol. Els alumnes del taller de vídeo del Juliol Jove, que organitza la Regidoria de Joventut i el Centre Cívic, són els autors d'aquesta gravació que té com a protagonistes els gegants, ja que enguany la colla malgratenca fa 25 anys.

Els alumnes del taller de vídeo i el tutor -l'especialista malgratenc en multimèdia Òscar Xavier Gómez- enllesteixen aquests dies els darrers serrells de la gravació del vídeo promocional. L'emissora municipal Ona Malgrat col·labora en una part de la producció de l'àudio.

El vídeo promocional es podrà veure al canal de youtube de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i se'n farà difusió a la web municipal i a les xarxes socials del consistori de Facebook, Twitter i Instagram.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits