malgratcomunicacio.cat

En directe

Junta de Govern local amb presčncia de l'oposició. Foto: Premsa Ajuntament

El govern municipal obre les juntes de govern a l'oposició

Des d'aquest dijous els grups de l'oposició al Ple de l'Ajuntament poden assistir a les Juntes de Govern Local. Poden participar perň no votar.Publicat:
23-07-2015 / 15:04:06
Actualitzat:
23-07-2015 / 15:12:51

Aquest dijous s'ha celebrat la primera Junta de Govern Local oberta als grups municipals a l'oposició. Des d'avui, un representant de cada grup pot assistir i participar -perň sense vot- a la Junta que se celebra cada dijous a les 13h.

El funcionament de la Junta de Govern Local és d'una primera part d'aprovació dels punts inclosos a la convocatňria i d'una segona, de precs i preguntes, en la qual els regidors de l'oposició poden participar-hi. Els grups de l'oposició rebran també l'acta de cada sessió. 

L'alcalde, Joan Mercader, ha destacat que l'obertura de la Junta de Govern Local a la participació de l'oposició és "un pas més per demostrar la voluntat de transparčncia" en la gestió del seu govern. "Som un dels pocs ajuntaments que ho ha fet i és fruit de les propostes fetes per l'oposició i que vam recollir a l'inici del mandat", ha afegit l'alcalde de Malgrat.    A la Junta de Govern Local d'avui dijous ha assistit el portaveu de la CUP, Paco Márquez.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits