malgratcomunicacio.cat

En directe

El carrer Segre servirà de model per als carrers Montnegre, La Tordera i Montseny. Foto: Premsa Ajuntament

Comencen diverses obres incloses dins el Projecte d'Intervenció Integral del barri de La Verneda i el Castell

L'Ajuntament ha engegat les obres de remodelació dels carrers del Montnegre, La Tordera, Montseny, Paula Delpuig -entre Josep Caralt i Lleida- i de les escales del carrer de Bonavista.Publicat:
21-07-2015 / 10:57:57
Actualitzat:
21-07-2015 / 12:13:26

L'Ajuntament de Malgrat ha iniciat les obres de remodelació dels carrers del Montnegre, La Tordera, Montseny, Paula Delpuig -entre Josep Caralt i Lleida- i de les escales del carrer de Bonavista. Són unes actuacions que estan incloses en el Projecte d'Intervenció Integral del barri de La Verneda i el Castell.

El projecte per als carrers del Montnegre, La Tordera i Montseny segueix el mateix model que es va fer servir en la remodelació del carrer Segre, que es va fer l'any passat. L'objectiu és crear un espai on la mobilitat dels vianants es complementi amb la mobilitat dels vehicles, regulant la circulació i l'aparcament. El cost de les obres, que tindran una durada d'uns sis mesos, és de 260.000, un 21% menys del preu de licitació.

Per altra banda, el consistori també ha començat les actuacions als carrers de Paula Delpuig entre Josep Caralt i Lleida i de les escales del carrer de Bonavista. L'objectiu és aconseguir un itinerari fàcil i segur per als vianants en aquests dos carrers. A més, també es substitueixen i milloren alguns serveis bàsics com la xarxa d'aigua potable a pressió, l'eliminació de creuaments aeris i palometes de façanes o la creació d'un canal de formigó per recollir les aigües superficials que baixen fins al carrer de Josep Caralt.

Aquestes actuacions tenen un cost de poc més de 100.000 euros, un 13,5% menys del cost de licitació i duraran uns tres mesos.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits