malgratcomunicacio.cat

En directe

Residus a la Mancomunitat de Residus de l'Alt Maresme. Foto: Premsa Ajuntament

Malgrat treu bona nota en la recollida de la fracció orgànica

Segons un anàlisi fet per l'Agència de Residus de Catalunya només s'ha detectat un 5% de residus que no haurien d'estar al contenidor de la fracció orgànica.Publicat:
20-07-2015 / 11:59:21
Actualitzat:
20-07-2015 / 13:04:41

Un anàlisi fet per l'Agència de Residus de Catalunya durant el mes de juny ha detectat que només un 5% dels residus recollits a Malgrat de Mar no haurien d'estar al contenidor de la fracció orgànica. L'anàlisi es va fer el 5 de juny a la Mancomunitat de Residus de l'Alt Maresme -que té la seu a Malgrat- sobre un total de 2.460 quilos de residus recollits a la via pública de Malgrat de Mar.

La tipologia de residu que l'anàlisi va detectar barrejat amb l'orgànica, era paper i cartró, plàstic i film, i tèxtil sanitari, així com càpsules de cafè, aliments envasats, paquets de tabac i fusta tractada. Tot i aquest 5% d'impuresa l'anàlisi considera que els resultats són bons tenint en compte que la implantació de la recollida de la fracció orgànica a Malgrat de Mar és recent, del mes de novembre de l'any passat. 

El regidor de Medi Ambient, Òliver Sánchez Camacho, ha expressat la seva satisfacció i ha dit que "són uns resultats molt positius i encoratjadors que s'estan aconseguint gràcies al ciutadà". Sánchez-Camacho també ha dit que en la recollida de residus "tot suma i la campanya de sensibilització que va engegar en el seu moment l'Ajuntament sembla que està donant bons resultats".

En el darrer mes de juny, a Malgrat de Mar s'han recollit 159,48 tones de fracció orgànica entre recollida domiciliària i porta a porta a grans productors.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits