malgratcomunicacio.cat

En directe

Una de les imatges de la conferència d'aquest divendres

Una conferència sobre la cacera de bruixes obre aquest divendres els actes de la Festa dels Empestats

La conferència, organitzada per l'Arxiu Municipal, anirà a càrrec de l'historiador i escriptor Agustí Alcoberro. Es farà a dos quarts de deu del vespre als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.Publicat:
02-07-2015 / 13:28:47
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L'Arxiu Municipal organitza aquest divendres la conferència "Per bruixa i metzinera. La cacera de bruixes a Catalunya". La conferència és el primer acte de la Festa dels Empestats d'enguany i anirà a càrrec de l'historiador i escriptor Agustí Alcoberro parlarà de la persecució de les bruixes a l'època moderna.

Agustí Alcoberro és doctor en Història per la Universitat de Barcelona i professor del Departament d'Història Moderna. Ha publicat diversos llibres relacionats amb la persecució de les bruixes a l'època moderna. 

L'any passat, l'Arxiu va oferir també dins els actes de la Festa dels Empestats una conferència a càrrec d'Alfons Zarzoso, responsable del Museu d'Història de la Medicina de Catalunya, sobre L'arribada del quart genet de l'Apocalipsi. La lluita contra la pesta del segle XVII.

L'acte tindrà lloc a les 21.30 h als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits