malgratcomunicacio.cat

Curs per acreditar competències en tecnologies de la informació i la comunicació

La Regidoria de Promoció Econòmica organitza un curs intensiu que permet preparar-se per a la prova d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC), que fa la Generalitat. Les inscripcions per al curs s'obren el proper dilluns.


Publicat:
08-11-2013 / 11:59:38
Actualitzat:
08-11-2013 / 14:17:01

L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

L’ACTIC permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador. La prova és telemàtica, encara que s’ha de fer en un centre col·laborador autoritzat per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades. Hi ha més de 300 centres distribuïts per tot Catalunya, amb molta diversitat d’horaris d'avaluació. La sol·licitud i l’obtenció del certificat també són telemàtics. No cal esperar cap convocatòria per presentar la sol·licitud.

Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional, l'accés a eines d’aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional.

Per poder superar l'ACTIC, la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament organitza un curs intensiu de 20 hores. El curs, que és gratuït, està adreçat a persones que volen presentar-se a la prova de certificació de l'acreditació de nivell 1 i/o 2. El curs es podrà fer del 9 al 13 de desembre de 9 h a 13 h o bé del 16 al 20 de desembre de 9 h a 13 h. Per prendre part en el curs cal fer un test de nivell previ. 

Els interessats poden inscriure's o bé demanar informació de l'11 al 15 de novembre de 10 h a 13 h al Club de la Feina, al carrer de Ramon Turró, 47 (telèfon 93 765 56 80). 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits