malgratcomunicacio.cat

En directe

Ple municipal

Malgrat celebra aquest dijous el primer Ple municipal del mandat

Entre els punts de l’ordre del dia hi ha la constitució dels grups municipals i l’aprovació del cartipàs municipal. La sessió tindrà lloc a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe per Ona Malgrat.Publicat:
30-06-2015 / 11:20:17
Actualitzat:
30-06-2015 / 11:28:46

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous el primer Ple municipal del mandat 2015-2019. L’ordre del dia, que té 21 punts, inclou la constitució dels grups municipals, la constitució de la Junta de Portaveus així com la presa de raó del nomenament dels membres de la Junta de Govern Local i dels nomenaments dels tinents d’alcaldia.

En la sessió d’aquest dijous també es donarà compte de les delegacions de les carteres als regidors i regidores del nou equip de govern. També es nomenaran els membres que representen el consistori en diversos òrgans i institucions, així com els components de la Comissió Especial de Comptes, la presidencia i vicepresidència de la Mancomunitat de Residus de l’Alt Maresme, el Consell Municipal de Medi Ambient i Sostenibilitat i el Consell Municipal de Cooperació internacional i solidaritat entre altres. El Ple també donarà compte de la dedicació i el règim retributiu dels regidors.

El Ple tindrà lloc a les set del vespre a la sala de plens de l’Ajuntament i es podrà seguir en directe per Ona Malgrat (107.4 FM) i per internet.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits