malgratcomunicacio.cat

En directe

Platja del Centre de Malgrat de Mar. Foto: Malgrat Turisme

Més diversificació en la procedència dels turistes

Des de finals de la temporada passada i durant la darrera setmana santa s’ha confirmat un descens del turisme rus. Per contra han augmentat els visitants tradicionals com els alemanys, belgues, anglesos, holandesos o francesos.Publicat:
25-06-2015 / 11:14:42
Actualitzat:
25-06-2015 / 14:32:56

Malgrat de Mar espera un augment de la diversificació de la procedència dels turistes durant els propers mesos. Ester Gil, gerent de Malgrat Turisme, ha explicat que des de la temporada passada i també durant la setmana santa, s’ha confirmat una devallada del turisme rus però, per contra, han augmentat els visitants tradicionals, com els alemanys, belgues, anglesos, holandesos o francesos així com el turisme de cap de setmana espanyol.


Gil també ha explicat que el concepte de turisme de proximitat ha canviat ja que “abans s’entenia com aquell que tenia una hora de viatge en cotxe fins a la seva destinació i ara amb un vol de baix cost podem tenir a l’abast destinacions amb una hora i mitja de viatge que abans eren molt més costoses”.

 
La gerent de Malgrat Turisme ha qualificat la setmana santa a Malgrat de Mar com a “irregular en el sentit que cada cop més predominen les reserves d’última hora i els hotels i campings no tenen la seguretat que tenien abans, amb reserves des de principis de temporada”. Gil ha afegit que “la setmana santa ha vingut enguany molt aviat i alguns hotels han omplert degut a les reserves prèvies però altres han hagut de tancar fins l’estiu ja que han passat molts dies”.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits