malgratcomunicacio.cat

En directe

Parc aquàtic. Foto: Premsa Ajuntament

Aquest dissabte comença la temporada de platges

El parc inflable de la platja de l’Astillero és la principal novetat. També es posen en marxa els serveis de salvament i socorrisme a les platges de l'Astillero i Malgrat Centre.Publicat:
19-06-2015 / 14:16:34
Actualitzat:
19-06-2015 / 15:11:47

La Regidoria d'Obra Pública, Serveis i Platges obre aquest dissabte la temporada de platges d'enguany. La novetat més destacada és el parc inflable aquàtic de la platja de l'Astillero, una plataforma de 1.000 metres quadrats situada a uns 50 metres de la sorra que funcionarà de deu del matí a vuit del vespre fins a finals del mes de setembre. El preu de l’entrada és de 10 euros i hi poden accedir nens i nenes a partir de 6 anys tot i que els infants de 6 a 10 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Enguany les platges de Malgrat de Mar compten també amb nous serveis, com dos camps d'esports fixos a la platja de l'Astillero: un de voleiplatja i un altre de futbol-platja. També hi ha un lavabo públic ubicat a la part central de la mateixa platja, davant de l'avinguda dels Països Catalans. En aquesta zona també hi ha haurà instal·lat a partir del juliol el servei de miniclub que ofereix Malgrat Turisme. Per altra part la Regidoria d’Obra Pública, Serveis i Platges ha informat que enguany no hi haurà servei d’escola de vela.

Entre les millores que s'han fet als serveis de les platges malgratenques hi ha les obres de reforma del lavabo del lloc de salvament i socorrisme, la substitució de la passarel·la de fusta de la platja de Malgrat Centre per una de formigó, la renovació de les xarxes dels camps de voleiplatja o la reparació de les passarel·les de formigó, entre altres.

El servei de salvament i socorriste comença aquest dissabte

Aquest cap de setmana també comença el servei de salvament i socorrisme a les platges de l'Astillero i Malgrat Centre, que es prestarà fins el 13 de setembre. A les platges de Conca i de La Punta de la Tordera el servei s'iniciarà l'1 de juliol i s’acabarà el 31 d'agost. L’horari del servei de salvament i socorriste de les platges de Malgrat de Mar serà tots els dies de la setmana de deu del matí a sis de la tarda. 

Per altra part, l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor de la Fundació Europea d'Educació Ambiental (FEE) ha atorgat la bandera blava a la platges de Malgrat Centre i de l'Astillero. La platja de l'Astillero la rep per tercer any consecutiu i la de Malgrat Centre la manté, de manera consecutiva, des de 1998. La web municipal de l'Ajuntament de Malgrat ofereix informació detallada i actualitzada cada dia sobre les platges i els serveis serveis. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits