malgratcomunicacio.cat

En directe

Els regidors del nou govern de Malgrat de Mar. Foto: Premsa Ajuntament

L’alcalde nomena els regidors del nou equip de govern de l’Ajuntament

Joan Mercader ha creat tres noves regidories: igualtat i gent gran, participació ciutadana i comunicació.Publicat:
19-06-2015 / 12:30:06
Actualitzat:
19-06-2015 / 13:18:39

L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha donat a conèixer la composició del nou govern municipal. Segons el decret d’alcaldia signat per Mercader aquest dijous, l’Ajuntament de Malgrat s’organitzarà en quatre grans àrees: Territori i Sostenibilitat, de la que serà responsable Oliver Sánchez-Camacho; Serveis a la persona, a càrrec Raquel Martín; Serveis Generals i Serveis Econòmics, que coordinarà Isabel Ortiz i Cultura, Joventut i Habitatge, de la qual Albert Cuní serà el responsable. Mercader també ha creat tres noves regidories: igualtat i gent gran, participació ciutadana i comunicació.

Pel que fa a la distribució de regidories Oliver Sánchez Camacho (PSC) assumirà Obra Pública, Cementiri, Serveis, Activitats, Platges, Fires i Medi Ambient. Sonia Viñolas (PSC) serà la regidora responsable d’educació, formació d’adults, solidaritat i cooperació internacional, i igualtat i gent gran. Albert Cuní (PSC) dirigirà les regidories d’habitatge, Joventut, Cultura, Festes i el Servei d’Arxiu i publicacions. Raquel Martín (PSC) serà la regidora de Promoció Econòmica i Acció Social i Ciutadania i Isabel Ortiz (PSC) es responsabilitzarà de Salut Pública, Salut Comunitària, Consum, Hisenda i Serveis Informàtics.

Per la seva banda la regidora Mireia Castellà (JuntsxMalgrat) assumirà la responsabilitat d’Urbanisme tal com es va anunciar a principis de juny durant la signatura del pacte de govern entre el PSC i JuntsxMalgrat. Carme Ponsa (JuntsxMalgrat) assumirà les regidories de Turisme, Comerç, Indústria, Pagesia, Recursos Humans i Règim Intern. El regidor Miguel Ángel Ruiz serà el responsable d’Esports i Mercats.

Pel que fa a l’alcalde, Joan Mercader serà el responsable directe de la Comunicació Corporativa de l’Ajuntament, Ona Malgrat, el butlletí municipal i el president de l’empresa pública Malgrat Turisme. També assumirà la nova regidoria de participació ciutadana i transparència i els assumptes referents a la Policia Local, Seguretat Ciutadana i Protecció Civil.

El decret d’alcaldia de delegació de funcions també nomena Carme Ponsa com a primera tinent d’alcalde, Òliver Sánchez Camacho com a segon tinent d’alcalde, Raquel Martín a com a tercera tinent d’alcalde, Isabel Ortiz com a quarta tinent d’alcalde i Mireia Castellà com a cinquena tinent d’alcalde.

L’aprovació definitiva del cartipàs municipal es farà durant el primer Ple municipal del mandat 2015-2019 previst per al proper 2 de juliol.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits