malgratcomunicacio.cat

En directe


L'alcalde diu que l'Ajuntament ha fet "tot el possible" en el cas de la família desnonada

La Generalitat ha ofert dos habitatges nous a la família. Aquest matí, però, ja han dit que no acceptarien anar a viure fora del poble ja que tenen un fill que estudia en una escola d'educació especial de Sant Pol de Mar.Publicat:
15-06-2015 / 15:38:29
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La Generalitat ha ofert a la família de la Raquel, la veïna malgratenca que va ser desnonada ara fa tres setmanes del pis en el que vivia de lloguer al carrer Cervantes, dos habitatges, un a Tàrrega i un altre a Santa Eugènia de Berga. La família, però, ja ha anunciat aquest matí que no acceptaria anar a viure fora del poble ja que té un fill que estudia en una escola d'educació especial de Sant Pol de Mar.

L’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha explicat que des de l’Ajuntament “s’ha fet tot el possible a través dels serveis socials per tal d’ajudar la família, tant amb les ajudes que han estat concedides en els darrers anys com de la competència que tenim a la taula d’emergències socials.”. L’alcalde ha afegit que “el consistori té competències molt limitades en matèria d’habitatge”.

Mercader també s’ha referit a la moció aprovada pel Ple de l’Ajuntament que insta els bancs a facilitar una relació d’habitatges de la seva propietat que estiguin buits per tal que puguin ser llogats com a habitatge social. L’alcalde ha dit que “a Malgrat hi han molts pocs pisos disponibles ja que la majoria pertanyen a Sareb - Sociedad de Gestión de Activos procedentes de la Reestructuración Bancaria- o estan en concurs d’acreedors. A més, el desnonament d’aquest família no va ser fet per un banc, sinó per un particular”.

El desnonament es va produir el 22 de maig enmig d’una forta presència policial. Fonts policials han confirmat a Ona Malgrat l’impagament del lloguer durant tres anys al seu propietari, un particular que es dona la circumstància que vivia al pis de sobre.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits