malgratcomunicacio.cat

En directe

Simulació d'una reanimació cardiopulmonar. Foto: premsa

Organitzen un curs d'autoprotecció i suport vital bàsic

És un curs adreçat a la ciutadania en general i a col·lectius que treballin amb poblacions més vulnerables o amb un major risc.Publicat:
05-06-2015 / 13:42:08
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

La Regidoria de Salut Comunitària organitza un curs d'autoprotecció i suport vital bàsic. Es tracta d'una formació adreçada a la ciutadania en general i en concret, a col·lectius que treballin amb poblacions més vulnerables o amb un major risc com monitors, entrenadors i docents, entre altres. Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort a Catalunya i, entre elles, destaca la mort sobtada cardíaca.

Científicament s'ha comprovat que les possibilitats de sobreviure a una aturada cardíaca depenen de tres factors clau: el reconeixement precoç de l’aturada, l’activació del sistema d’emergències i l’inici precoç de les maniobres de reanimació cardiopulmonar i una desfibril·lació precoç.

El curs es farà el dilluns 15 de juny de 9 h a 13 h al Centre Cívic. Les persones interessades a prendre'n part han d'enviar un correu a territorisostenibilitat@ajmalgrat.cat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits