malgratcomunicacio.cat

En directe


CiU es desmarca d’ERC i diu que ningú els ha vingut a buscar per un possible pacte a quatre bandes

El portaveu de CiU, Jofre Serret, diu que ERC no té cap autoritat per representar la federació.Publicat:
01-06-2015 / 15:43:16
Actualitzat:
01-06-2015 / 15:46:22

L’agrupació local de Convergencia i Unió (CiU) de Malgrat de Mar ha sortit al pas del comunicat al web d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) en el que els republicans carreguen contra la CUP per haver-se fet enrere i no facilitar un acord a quatre bandes que permetés a JuntsxMalgrat tenir l’alcaldia del municipi.

El portaveu de CiU a Malgrat, Jofre Serret, ha dit a Ona Malgrat que “ningú a donat a ERC cap autoritat per representar-los” i ha afegit que des de la federació “no ens hem assegut per investir alcaldessa a la cap de llista de JuntsxMalgrat. Aquesta opció no s’ha valorat i si aquestes converses haguessin prosperat i ens haguessin vingut a buscar hauria estat una decisió sotmesa a votació en el sí del partit, perquè CiU pren les decisions de forma col·legiada”.

Serret ha insistit en que cap partit els ha plantejat l’opció del pacte a quatre bandes entre ERC, CUP, JuntsxMalgrat i CiU “de manera ferma” i que per “un comentari enmig del carrer ERC no es pot atorgar aquesta representació. L’única conversa que hem tingut amb JuntsxMalgrat ha estat la felicitació que vaig transmetre a la seva cap de llista la nit electoral quan vam venir a la ràdio”.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits