malgratcomunicacio.cat

En directe


ERC carrega contra la CUP per no permetre investir Carme Ponsa com a alcaldessa

En un comunicat els republicans es mostren “sorpresos i indignats” després de rebre un missatge de Núria Casajuana dient que la CUP no participaria en cap negociacióPublicat:
01-06-2015 / 13:02:01
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

L’agrupació local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Malgrat de Mar ha publicat una nota al seu web en la que carreguen contra la CUP per no permetre tirar endavant un pacte entre els republicans, CiU, CUP i JuntsxMalgrat i formar així “un govern sobiranista” amb Carme Ponsa d’alcaldessa.

Des de ERC expliquen que van rebre la proposta per part de CiU i de Núria Casajuana, número 2 de la llista electoral de la CUP a Malgrat, “de fer d’interlocutors davant JuntsxMalgrat” per intentar arribar a un pacte de govern a quatre bandes. Els republicans detallen al seu web que, tot i que “era una via difícil de prosperar” van mantenir poc després una reunió amb els tres regidors electes de JuntsxMalgrat, que van escoltar la proposta i es van comprometre a valorar-la, sempre segons la versió d’ERC.

En la nota, Esquerra expressen la seva “sorpresa i indignació” per un missatge rebut per part de Núria Casajuana en el que feia saber que l’Assemblea de la CUP havia decidit “no tirar endavant la proposta” quan, segons els republicans, “Casajuana havia assegurat que el seu cap de llista i ella mateixa en defensarien l’aprovació per part dels seus i que donava per feta”.

ERC ha qualificat la postura de la CUP de “contradictòria per no permetre investir una alcaldessa sobiranista que hagués tingut l’oportunitat de formar un govern sense partits unionistes sense tan sols esperar la resposta de JuntsxMalgrat”. Els republicans afegeixen que “esperem que algun dia se n’adonin del seu error ja que aquest era un moment per avançar com a poble i com a país”.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits