malgratcomunicacio.cat

En directe


Ona Malgrat organitza el debat electoral el proper dijous a les 20 h al Centre Cultural

L'emissora municipal organitza el debat electoral el proper dijous 21 de maig a les 20 h des del Centre Cultural. El debat és obert al públic i també es podrà seguir per FM (107.4) i per Internet a www.malgratcomunicació.catPublicat:
15-05-2015 / 15:43:36
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

En el debat electoral hi intervindran els caps de llista dels partits que es presenten a aquests comicis: Joan Mercader pel PSC, Neus Serra per CiU, Ramin Roger per ERC, Ana Vega pel PP, Jordi Medina per ICV-EUiA, Paco Márquez per la CUP i Carme Ponsa per JuntsXMalgrat.

El debat serà moderat per la periodista malgratenca Marta Martín. L'ordre de les intervencions vindrà determinat pel nombre de vots vàlids obtinguts en els darrers comicis. Començarà el partit amb menor representació a l'Ajuntament i acabarà el que en tingui més. La durada de cada intervenció serà la mateixa per a tots: dos minuts. Es començarà amb una primera ronda de 2 minuts per tal que els partits puguin exposar les bases de la seva proposta electoral. Hi haurà un torn de rèplica per a cada tema també de dos minuts de durada. Es tractaran dos grans temes: Economia i Cultura. Hi haurà un tercer bloc amb intervencions de 2 minuts en el que els partits podran exposar les seves conclusions i demanar el vot.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits