malgratcomunicacio.cat

El Centre Terapèutic agraeix l'acolliment de Malgrat durant els seus 35 anys al poble

La Comunitat Terapèutica del Maresme ha obert avui les portes de l'Hospital de Dia i la Llar Residència que té a Malgrat de Mar perquè els veïns coneguin la seva activitat i el seu dia a dia. Coincidint amb la seva celebració del Dia de la Salut Mental i els 35 anys del Centre Terapèutic a Malgrat, també ha actuat l'orquestra de La Bona Sort -formada per pacients de la comunitat.


Publicat:
06-11-2013 / 12:37:02
Actualitzat:
06-11-2013 / 13:23:42

L'alcaldessa, Conxita Campoy, el president de la Comunitat Terapèutica del Maresme, Valentí Agustí, i el director mèdic de la Comunitat, Guillem Homet, han estat els encarregats d'obrir l'actuació de l'Orquesta de La Bona Sort amb uns breus parlaments. Guillem Homet ha recordat que es compleixen 35 anys que va obrir el Centre Terapèutic a Malgrat. Ha agraït, com ha fet en nombroses ocasions, la bona acollida del poble de Malgrat des del principi. Conxita Campoy també ha parlat de la convivència enriquidora de les persones del centre terapèutic i els veïns i veïnes de Malgrat. Valentí Agustí ha remarcat aquesta bona sintonia entre Malgrat i el centre i els seus pacients.

Després l'Orquestra de La Bona Sort, dirigida pel músic José Manuel Pagán, ha interpretat un variat repertori. Aquest grup musical es va crear l'any 2003, amb l'objectiu de ser alhora una projecció terapèutica i una integració social mitjançant la musicoteràpia.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits