malgratcomunicacio.cat

En directe


Ona Malgrat inicia demà la programació especial dedicada a les eleccions municipals del 24 de maig

L'emissora municipal comença demà divendres, primer dia de campanya, la programació especial de les eleccions municipals del proper 24 de maig. A banda dels espais gratuïts de propaganda electoral, Ona Malgrat emetrà a partir de demà entrevistes amb els candidats i candidates d'aquests comicis, oferirà un debat en directe amb els set caps de llista dels partits que opten a les eleccions des del Centre Cultural el 21 de maig i realitzarà un programa especial també en directe des de la sala de plens de l'Ajuntament el mateix dia de la jornada electoral a partir de les 21 h.

 Publicat:
07-05-2015 / 14:26:17
Actualitzat:
11-05-2015 / 21:37:04

Ona Malgrat cobrirà els actes de campanya dels diferents partits polítics que opten a aquests comicis. Aquesta informació s'inclourà als butlletins informatius. 

Durant els dies de campanya electoral, l'emissora municipal emetrà després de l'informatiu de les 9 h l dues entrevistes (gravades prèviament) a cada cap de llista dels partits que actualment tenen representació a l'Ajuntament -PSC, CiU, ERC, PP i ICV-EUiA- i una amb els alcaldables de les formacions que no en tenen -CUP i JuntsXMalgrat. El calendari previst per emetre les entrevistes és el següent:   

 8 de maig =  JuntsXMalgrat

11 de maig = CUP

12 i 19 de maig = Iniciativa per Catalunya – Els Verds – Esquerra Unida i Alternativa

13 i 20 maig = Partit Popular

14 i 21 maig = Esquerra Republicana de Catalunya

15 i 22 maig = Convergència i Unió

15 i 22 maig = Partit Socialista de Catalunya

Per altra part, l'emissora municipal també organitzarà un debat electoral que tindrà lloc el dijous 21 de maig a les 20 h al Centre Cultural, que durarà 1h 30 minuts aproximadament. En aquest debat hi intervindran els caps de llista dels partits que opten a les eleccions municipals. El debat serà moderat per la periodista malgratenca Marta Martín.

L'ordre de les intervencions vindrà determinat pel nombre de vots vàlids obtinguts en els darrers comicis. Començarà el partit amb menor representació a l'Ajuntament i acabarà el que en tingui més. La durada de cada intervenció serà la mateixa per a tots: dos minuts. Es començarà amb una primera ronda de 2 minuts per tal que els partits puguin exposar les bases de la seva proposta electoral. Hi haurà un torn de rèplica per a cada tema també de dos minuts de durada. Es tractaran dos grans temes: Economia i Cultura. Hi haurà un tercer bloc amb intervencions de 2 minuts en el que els partits podran exposar les seves conclusions i demanar el vot. Es permetrà l'assistència de públic al Centre Cultural però no la seva intervenció en el debat. Aquest programa especial es retransmetrà en directe a través d'Ona Malgrat: tant per l'emissió convencional d'FM com per Internet. 

 

Pel que fa a la jornada electoral, Ona Malgrat farà un seguiment especial: 

  • 9h: butlletí informatiu sobre l'obertura de col·legis electorals 
  • 13:30h: butlletí informatiu amb les dades de participació 
  • 18:30h: butlletí informatiu amb les dades de participació 
  • 20h: butlletí informatiu (tancament col·legis electorals) 
  • 21h: Seguiment dels resultats electorals i entrevistes amb els caps de llista al final de la jornada 
  • A les xarxes socials i al portal malgratcomunicacio.cat es publicaran les notícies que es produeixen per l'emissió en FM
  • Al final de la jornada electoral s'emetrà un programa resum

   Al document adjunt, el document del tractament informatiu de les eleccions municipals 2015.

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits