malgratcomunicacio.cat

En directe

D'esquerra a dreta: Joan Piña, Núria Casajoana (CUP), Neus Serra (CiU) i Ramir Roger (ERC)

Tres dels partits que es presenten a les eleccions participen en un debat polític organitzat per entitats veïnals

La resta de formacions van excusar la seva presència al·legant motius diversosPublicat:
05-05-2015 / 14:02:12
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Les associacions de veïns de Malgrat de Mar han organitzat aquest dissabte un debat polític en el que han participat candidats de ERC, CiU i la CUP, tres de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals del 24 de maig. La resta de partits que concorren a les eleccions -PSC, ICV-EUiA, PP i Junts x Malgrat- han declinat la invitació dels organitzadors que han explicat que els socialistes no han assistit per " no tractar-se d’un debat oficial" mentre que el PP ha al·legat  “problemes d’agenda”, Iniciativa per Catalunya Verds “qüestions familiars” i Junts per Malgrat “qüestions laborals”.

En el debat, que s'ha celebrat al Centre Cultural, s’han tractat qüestions relacionades amb les entitats, com subvencions, organització d'activitats, promoció i difusió, el servei d'urgències, contribucions especials, o patrimoni cultural entre altres. A més, els partits que hi han intervingut han explicat les seves propostes sobre els temes tractats.

El proper debat electoral a Malgrat de Mar l'organitzarà l'emissora municipal Ona Malgrat el 21 de maig a les vuit del vespre al Centre Cultural.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits