malgratcomunicacio.cat

En directe

Acte de presentació de les propostes culturals de CiU Malgrat

CiU Malgrat presenta les seves propostes en matèria de cultura

El treball amb les entitats del poble, potenciar l’espai de les mines de Can Palomeres o la creació d’un Institut Municipal de Cultura són algunes de les propostes de la formacióPublicat:
29-04-2015 / 15:03:04
Actualitzat:
29-04-2015 / 15:16:20

L’agrupació local de Convergencia i Unió (CiU) de Malgrat de Mar ha presentat en un acte públic les seves propostes en matèria de Cultura que la formació portarà en el seu programa per a les eleccions municipals. El treball amb les entitats malgratenques, fer un centre d’interpretació de l’espai de les mines de Can Palomares, la creació d’un Institut Municipal de Cultura i un projecte museístic són algunes de les propostes de la formació.

La cap de llista de CiU a Malgrat, Neus Serra, ha explicat que la seva formació “planteja unes línies estratègiques i unes propostes per després posar-les a debat”. Serra ha detallat que faran “un treball colze a colze amb les entitats per garantir el seu funcionament i la seva renovació ja que la proximitat és un element clau de la cultura”. L’alcaldable de CiU també creu que “la cultura ha de ser un element dinamitzador des del punt de vista econòmic i turístic, és per això que farem propostes al voltant de les Mines de Can Palomeres, amb la creació d’un centre d’interpretació”, ha detallat.

Altres propostes de la formació són la construcció d’un equipament lúdic i cultural al pàrquing de l’antic Liceu i donar suport als artistes locals .

L’acte va concloure amb la subhasta d’obres cedides pels artistes locals Josep Cárceles, Montserrat Martínez i Víctor González.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits