malgratcomunicacio.cat

242 alumnes de Malgrat ja han visitat l'exposició sobre Fèlix Cardona

L'exposició "Catalans a l'Orinoco. Fèlix Cardona Puig" ha estat visitada per 242 alumnes de Secundària i Batxillerat de l'Escola Chanel i l'Institut Ramon Turró, així com de l'Escola Municipal d'Adults. Altres centres educatius de Malgrat de Mar i de Pineda de Mar també tenen previst visitar-la. Segons l'Arxiu Municipal, responsable de l'exposició dedicada a l'explorador malgratenc, 2.411 persones ja l'han visitada. Aquesta mostra resta exposada a la sala de l'Arxiu Municipal del carrer de Mar fins el 29 de desembre.


Publicat:
05-11-2013 / 14:28:40
Actualitzat:
06-11-2013 / 10:45:43

L'Arxiu Municipal ha posat a disposició dels diferents centres educatius de Secundària i Batxillerat informació sobre el malgratenc Fèlix Cardona, l'explorador més important de Veneçuela del segle XX. Cada centre ha adaptat aquest material divulgatiu als seus continguts d'aula. Aquest apropament a la figura de Cardona dels alumnes malgratencs es completa amb la visita a l'exposició. 

El Servei d'Arxiu Municipal ha explicat que 2 grups de Batxillerat, 1 d'ESO de l'Institut Ramon Turró; 2 grups de 3r d'ESO del Col·legi de Sant Pere Chanel, i tots els grups d'Alfabetització, Català i Graduat de l'Escola Municipal d'Adults, han visitat l'exposició sobre Fèlix Cardona durant les darreres setmanes. Està previst que també ho facin altres grups d'ESO del Chanel i de les Escoles Fonlladosa, així com grups d'ESO d'un institut de Pineda de Mar. 

Des de la inauguració de la mostra, el 17 d'agost, 2.411 persones han passat per l'Arxiu Municipal per conèixer "Catalans a l'Orinoco. Fèlix Cardona Puig". L'exposició es podrà veure a Malgrat de Mar fins el 29 de desembre, després viatjarà a diferents municipis catalans, i fins i tot, a Veneçuela i Itàlia.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits