malgratcomunicacio.cat

En directe

Audiència pública de CiU Malgrat de Mar

CiU de Malgrat recull propostes de la ciutadania en la primera audiència pública

Els assistents van plantejar als candidats qüestions sobre mobilitat, reciclatge, turisme, comerç o la reforma del passeig marítimPublicat:
21-04-2015 / 19:19:31
Actualitzat:
21-04-2015 / 19:22:55

Convergència i Unió de Malgrat de Mar ha celebrat aquest dissabte la seva primera audiència pública. L'objectiu de l'acte és “traslladar el compromís de la formació de tenir un contacte directe amb el ciutadà per tal que pugui exposar preguntes o queixes d'una manera distesa a tots els membres de la candidatura” segons ha explicat la cap de llista de CiU, Neus Serra.

L'alcaldable de CiU a Malgrat també ha explicat que la celebració d'aquest acte “és conseqüència de les demandes dels ciutadans recollides en els darrers mesos a les carpes informatives”. Serra ha afegit que “el que més s'assembla a una audiència pública és el torn de precs i preguntes del Ple Municipal però nosaltres volem que la gent participi d'una manera més informal”.

Els assistents a l'acte, que s'ha celebrat a les instal·lacions de l'Arxiu Municipal, han plantejat qüestions relatives a la mobilitat, el reciclatge, el turisme, el comerç, la reforma del passeig marítim o els impostos.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits