malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat Turisme fa un balanç positiu del seu pas per Noruega

Malgrat Turisme SL ha pres part aquest mes de març en una trobada amb agències de viatge a Oslo. L'acció promocional, organitzada per Turespaña ha servit per "posicionar el nom de Malgrat, la proximitat del poble amb Barcelona i l'oferta cultural propera al municipi".Publicat:
02-04-2015 / 11:53:25
Actualitzat:
02-04-2015 / 12:21:22

Malgrat Turisme SL ha fet un balanç positiu de la seva darrera acció promocional amb agències de viatge i públic final a Oslo, Noruega. La gerent de l'empresa pública Ester Gil ha explicat que la trobada ha permès donar a conèixer Malgrat de Mar com a municipi de la Costa de Barcelona que ofereix sol a uns possibles visitants acostumats a les temperatures fresques. Gil ha afegit que el que també es busca a Noruega són "llocs tranquils, agradables i propers a una bona oferta cultural".

Aquesta és la primera vegada que Malgrat de Mar es promociona a Noruega. Gil ha comentat que a Oslo "es valora positivament el fet que les destinacions participin cada any en aquestes trobades a l'Oficina de Turisme que Turespaña té a la ciutat". Des de Malgrat Turisme SL no descarten repetir l'experiència el 2016.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits