malgratcomunicacio.cat

En directe

Els 11 primers llocs de la llista de Junts per Malgrat. Foto: Junts per Malgrat.

Junts per Malgrat publica els 11 primers llocs de la llista per a les municipals

El partit de nova creació proposa una llista amb persones d'àmbits, oficis i edats diverses que "es comprometen a treballar pel poble". Junts per Malgrat donarà a conèixer la llista sencera el 25 d'abril en un acte a l'Arxiu Municipal.Publicat:
01-04-2015 / 15:15:49
Actualitzat:
01-04-2015 / 15:03:58

L'alcaldable de Junts per Malgrat Carme Ponsa comptarà a la seva llista amb Miquel Àngel Ruiz, Mireia Castellà, Jordi Cuní, Josep Roig, Pilar Venegas, Beatriz Lara, José Manuel Juiz, Sergi Giménez, Neus Hernández i Paula Fontrodona. Ponsa ha destacat que la llista ha estat configurada apostant, sobretot, per persones plenament capacitades per gestionar l'Ajuntament.

De la candidatura de Junts per Malgrat, també n'ha valorat "el seu compromís per treballar per Malgrat de Mar, la il·lusió per tirar endavant projectes nous i mantenir els existents, i la seva implicació amb les entitats del poble".

Per conèixer la llista sencera del partit, de nova creació, haurem d'esperar, però, fins al 25 d'abril. Junts per Malgrat ha programat un acte de presentació de la candidatura en què també avançarà el seu programa electoral. Tindrà lloc a les 20 h a la sala polivalent de l'Arxiu Municipal.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits