malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Església de Sant Nicolau, protoganista de la mona de can Vives

La façana de l'Església de Sant Nicolau és el tema que han triat els pastissers de can Vives per a la mona gegant d'enguany. El mossèn Salvador Gras serà l'encarregat de trencar-la aquest dissabte a les 17:30 h davant la pastisseria Vives, que convidarà a tots els malgratencs i malgratenques a menjar-ne un tros.Publicat:
02-04-2015 / 13:21:30
Actualitzat:
02-04-2015 / 13:27:03

Uns 80 quilos de xocolata són els que han necessitat els pastissers de can Vives per construir l'escultura de xocolata, que aquests dies presideix l'aparador de la botiga. La mona fa 1,60 metres d'alçada i 1,30 metres d'amplada i per fer-la els seus constructors hi han destinat tres setmanes de feina.

El pastisser Àlex Turró ha explicat que enguany han decidit dedicar la mona a l'Església de Sant Nicolau perquè s'estimen molt Malgrat i "aquest és un símbol molt nostre". Turró ha detallat que per construir-la han comptat amb la col·laboració d'alguns malgratencs, entre els quals hi ha l'historiador local Joan Piña, que ha aconseguit els plànols originals de la façana sobre els que s'han fet els patrons de l'escultura.

La pastisseria Vives fa anys que per Setmana Santa elabora una mona gegant que comparteix amb els ciutadans. Els gegants de Malgrat, la façana de l'Ajuntament, un castell, una barca o el Tortell Poltrona han estat alguns dels seus protagonistes.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits