malgratcomunicacio.cat

En directe


El procés electoral per a les municipals comença avui

El decret de convocatòria ha entrat avui en vigor. La campanya electoral tindrà lloc entre el 8 i el 22 de maig i el procés s'allargarà fins el 24 de maig, dia de les eleccions. Des d'avui està prohibit realitzar campanyes institucionals que atemptin contra els principis d'objectivitat i transparència del procediment, i d'igualtat entre els actors electorals.Publicat:
31-03-2015 / 13:12:06
Actualitzat:
31-03-2015 / 13:44:27

Els partits que vulguin concórrer a les eleccions municipals del 24 de maig hauran de presentar les seves candidatures a la Junta Electoral de Zona entre el 15 i el 20 d'abril.

Des d'avui no es poden inaugurar obres i serveis, repartir publicacions o material, enviar correus o missatges o inserir anuncis en qualsevol mitjà de comuniació que facin al·lusió a fites o guanys que s'hagin obtingut per qualsevol mitjà públic o que utilitzin imatges o expressions similars a les que s'emprin a les campanyes.

La normativa sí permet fer entrar en funcionament obres o serveis públics; fer inauguracions de caràcter institucional per autoritats d'esdeveniments sempre que no s'al·ludeixi a les fites o realitzacions de les autoritats que en prenen part ni s'indueixi el sentit de vot dels electors; fer campanyes informatives que resultin imprescindibles per a la salvaguarda de l'interès públic o pel correcte desenvolupament dels serveis públics; o campanyes del govern espanyol adreçades a informar sobre el procediment electoral.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits