malgratcomunicacio.cat

En directe

Alguns dels membres de la llista d'ERC a la carpa informativa del cap de setmana. Foto: Ona Malgrat.

ERC publica la llista sencera per a les eleccions municipals

Les secció local del partit assegura que la llista és "plural" i en destaca "la forta presència d'independents". Alguns dels seus membres han apropat aquest cap de setmana el programa electoral d'ERC als ciutadans i ciutadanes a peu de carrer.Publicat:
31-03-2015 / 11:35:34
Actualitzat:
31-03-2015 / 12:57:27

ERC ja va anunciar fa uns dies que els cinc primers llocs de la llista els ocuparien Ramir Roger, Ester Martínez, Ricard Núñez, Emili Roig i Mª Àngels Casadellà. L'assemblea del partit va aprovar anit la resta de membres que la formen. Són Mireia Puigvert, Santi Linares, Eduard Lluís, Guillem Martínez, Rosemary Jones, Eduard Pérez, Alfons Codina, Fina Bernal, Elisabet Linares, Antoni Guirado, Montserrat Verdura i Teresa Verdaguer.

L'alcaldable republicà Ramir Roger va ser l'encarregat de presentar a l'assemblea les persones proposades per formar la candidatura municipal. Roger va assegurar que aquesta "és una llista preparada per governar Malgrat, canviant la manera de fer les coses i sent properes amb els malgratencs i malgratenques".

ERC presentarà públicament els membres de la llista en un acte que tindrà lloc l'11 d'abril als jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala.

 

El programa republicà, a peu de carrer

Alguns dels membres de la candidatura republicana han començat a donar-se a conèixer aquest cap de setmana a peu de carrer. La secció local ha organitzat dues carpes informatives, a l'Avinguda de la Mediterrània i al carrer de Mar, per apropar als ciutadans i ciutadanes les propostes d'ERC i recollir les inquietuds dels malgratencs.

El cap de llista Ramir Roger ha explicat que, més enllà de les grans infraesctures noves, el projecte d'ERC aposta per "donar molta atenció a la gent que passa més dificultats". Roger ha recordat, a més, que per a ells la participació ciutadana és clau i que, per això, crearan diversos consells municipals amb capacitat de decisió, aproparan l'Ajuntaments als barris i permetran que els malgratencs puguin decidir un percentatge del pressupost municipal.

Pel què fa a les propostes i inquietuds que els han fet arribar els ciutadans, Roger ha destacat que els preocupen "petits manteniments" com ara la col·locació de més papereres o la millora de la neteja dels carrers.

Després de l'experiència d'aquest cap de setmana, ERC té previst continuar muntant més carpes informatives. Tots els caps de setmana d'abril es col·locaran en diversos indrets del poble. El dia de Sant Jordi també aprofitaran per apropar-se als ciutadans.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits