malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la conferència sobre el TTIP al Centre Cultural.

Alerten a Malgrat dels perills del Tractat del Lliure Comerç entre la Unió Europea i els Estats Units

La plataforma "No al TTIP" va parlar dissabte passat al Centre Cultural dels inconvenients que suposaria tirar endavant el Tractat del Lliure Comerç entre la Unió Europea i els Estats Units. Entre d'altres coses, des de la plataforma consideren que "és un atac als estàndards de seguretat alimentària, ambientals i laborals" i que suposa "el sacrifici dels drets democràtics en favor dels interessos de les grans empreses".Publicat:
30-03-2015 / 15:03:19
Actualitzat:
30-03-2015 / 15:31:11

Carles Seijo, membre de la campanya "No al TTIP", va explicar que amb aquest tractat s'equipararan les regulacions que regeixen actualment a la Unió Europea, més restrictives, amb les dels Estats Units, més flexibles. Seijo considera que això comportarà, entre d'altres coses, "la pèrdua de molts drets del treball i del respecte pel Medi Ambient, i la integració d'aliments transgènics i d'elements químics que ara estan prohibits a Europa".

A més, Seijo va detallar que "els interessos de les grans transnacionals van per sobre dels drets dels treballadors" i que "si el tractat tirés endavant es veurien beneficiats perquè seria un acord comercial i financer amb els Estats Units. Un país que no ha firmat ni el Protocol de Kyoto ni tots els acords de l'Organització Internacional del Treball".

La conferència sobre el Tractat de Lliure Comerç entre la Unió Europea i els Estats Units (TTIP), que va tenir lloc dissabte al Centre Cultural, va comptar amb la col·laboració d'ERC, ICV-EUiA i Podemos.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits