malgratcomunicacio.cat

En directe


Comencen les obres per recular el cementiri per donar continuïtat a l’avinguda Mediterrània

La Regidoria d’Obra Pública i Serveis ha posat en marxa les obres per recular enrere la façana d’entrada del cementiri municipal amb l’objectiu que en un futur es pugui donar continuïtat a l’avinguda Mediterrània fins al carrer de Sant Elm.Publicat:
30-03-2015 / 14:58:11
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Per poder alinear la façana, cal enderrocar la part antiga del cementiri, que està en força mal estat. En aquest espai, d’uns 500 metres quadrats, hi ha diferents zones de nínxols, que ara són buits perquè durant els darrers anys han estat traslladats a l’altra part del cementiri. En aquesta part del cementiri vell també hi ha el mausoleu de la família Fonlladosa i una escultura de Turró i Darder. Aquests dos elements seran traslladats per una empresa especialitzada. 

Aquests treballs per canviar la ubicació d’aquests dos elements han començat aquesta setmana i les obres per enderrocar aquesta part vella del cementiri s’iniciaran a continuació. Així ho ha explicat el regidor d’Obra Pública i Serveis, Joan Mercader (PSC), que ha detallat que poder recular aquesta part més antiga del cementiri farà possible que en un futur es pugui donar continuïtat a l’avinguda Mediterrània i urbanitzar-la fins a connectar-la amb el carrer de Sant Elm. “És una obra important que milloraria la circulació de la zona, absorbint el trànsit de vehicles dels carrers Llibertat i Indústria”, ha afegit.

Aquests treballs tenen un termini d’uns dos mesos, aproximadament, i un pressupost de licitació de 58.887,18 euros.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits