malgratcomunicacio.cat

En directe


Jofre Marès deixa la candidatura de la CUP "per motius personals"

Marès ocupava fins ara el primer lloc de la llista de la Candidatura d'Unitat Popular a Malgrat de Mar. L'assemblea ha acordat que sigui Paco Márquez qui prengui el seu relleu.Publicat:
28-03-2015 / 07:09:39
Actualitzat:
28-03-2015 / 07:28:33

L'assemblea local de la CUP explica en un comunicat que Jofre Marès "s'ha vist obligat a deixar la candidatura per motius personals". També agraeix la tasca que ha dut a terme Marès i lamenta "perdre un company que ha dedicat molts esforços i energies a fer possible l'assemblea local i que aquest somni col·lectiu pugui ser una realitat".

A partir d'ara serà Paco Márquez qui encapçalarà la llista de la CUP. L'assemblea destaca que "aquest canvi és purament nominal" i que les decisions que prenen "sempre han estat i seguiran sent assembleàries" perquè, entre d'altres coses, tots els seus membres "estan prou capacitats per ser-ne els representants". En aquest sentit, recorden que el projecte de la CUP "és d'equip i horitzontal" i que, per tant, "no dóna importància a la posició que atorga la vella política al número 1 d'una llista electoral".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits