malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la presentació de Carme Ponsa com a candidata de Junts per Malgrat. Foto: Ona Malgrat.

Carme Ponsa presenta la seva vessant més personal en un Centre Cultural ple de gom a gom

La candidata a l'alcaldia de Junts per Malgrat es va presentar públicament dissabte passat al Centre Cultural. Carme Ponsa es va definir com una persona "optimista, alegre, incorformista i perseverant" i va avançar que "el primer repte de Junts per Malgrat serà construir un Ajuntament obert a tothom".Publicat:
17-03-2015 / 11:15:12
Actualitzat:
17-03-2015 / 11:35:57

El malgratenc Joan Dávila va ser l'encarregat d'obrir el primer acte polític de Junts per Malgrat. Amb un toc d'humor, Dávila va presentar la vessant més personal de Carme Ponsa, la cap de llista d'aquest partit independent que concorrerà per primera vegada en unes eleccions municipals aquest 2015.

La presentació de la candidata es va complementar amb la reproducció d'un vídeo en el qual apareixia Carme Ponsa realitzant tasques quotidianes com ara preparar l'esmorzar, portar el seu fill a l'escola o fer un cafè amb les amigues. En el transcurs de l'acte Ponsa va destacar que "és una persona alegre, senzilla, honesta i participativa, a qui li agrada ajudar la gent i treballar en equip".

Ponsa també va voler remarcar que Junts per Malgrat "no és cap marca blanca ni va sota el paraigua de ningú", sinó que és un partit independent que "té molta il·lusió i moltes ganes de treballar pel poble". Un dels primers reptes que es proposa la formació és el de "construir un Ajuntament obert a tothom".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits