malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de l'acte de divendres passat a la biblioteca. Foto: Ona Malgrat.

CiU proposa la construcció d'un complex cultural al Liceu i un parc de les Mines de Can Palomeres

CiU va exposar el seu full de ruta per als propers anys a Malgrat de Mar divendres passat a la biblioteca La Cooperativa. La cap de llista convergent Neus Serra va parlar d'un projecte basat en tres eixos bàsics: aixecar l'economia, fer de Malgrat un poble per a les persones i construir un Ajuntament transparent, més proper i més eficient.Publicat:
16-03-2015 / 14:18:39
Actualitzat:
16-03-2015 / 15:09:27

Un centenar de persones es van apropar divendres passat a la biblioteca La Cooperativa per conèixer el full de ruta que CiU de Malgrat s'ha marcat per a desenvolupar al poble durant els propers anys. La cap de llista convergent Neus Serra va explicar que s'ofereix per encapçalar l'Ajuntament des del compromís i amb una nova forma de governar.

Serra també va detallar que el seu programa s'ha elaborat a partir de les reunions que han mantingut amb malgratencs i malgratenques, i amb els suggeriments i les aportacions que han anat recollit a peu de carrer. En aquest sentit, la proposta de CiU s'estructura en tres eixos bàsics: aixecar l'economia del poble, fer de Malgrat un municipi per a les persones i construir un Ajuntament transparent, proper i eficient.

La candidata convergent va aprofitar l'acte de divendres per avançar també dos dels grans projectes que inclourà al seu programa. D'una banda, CiU proposa la construcció d'un complex cultural al Liceu que, segons Serra, "servirà per dinamitzar el centre de Malgrat" i que "se sotmetrà a debat per tal que tothom hi pugui dir la seva i fer-hi aportacions". D'altra banda, CiU parla de fer un parc de les Mines de Can Palomeres. Serra va dir que "és un element natural que no l'hem posat mai en valor i que pot formar part d'un projecte divulgatiu, d'investigació i turístic". La candidata considera que "no pot ser que aquest espai continuï oblidat".

El darrer acte de CiU va comptar amb la presentació de l'alcaldessa de Calella i senadora Montserrat Candini, que va destacar la fortalesa i capacitat de treball de Neus Serra.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits