malgratcomunicacio.cat

En directe

La recollida de signatures s'ha dut a terme al mercat de la roba. Foto: Ona Malgrat.

Recullen signatures al mercat de la roba en defensa de la sanitat pública

El Comitè d'Empresa de l'Hospital Sant Jaume de Calella, del CAP de Calella i de l'ABS Malgrat - Palafolls ha recollit signatures aquest dijous al mercat de la roba per lluitar contra el deteriorament dels serveis sanitaris públics. Des del Comitè d'Empresa han avançat que esperen més retallades als centres que depenen de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.Publicat:
12-03-2015 / 11:52:26
Actualitzat:
12-03-2015 / 12:32:55

Amb aquesta recollida de signatures, el Comitè d'Empresa vol aturar el tancament de llits als hospitals i les derivacions a empreses privades; la manca de professionals per atendre les necessitats dels malalts; la insuficiència de material i les instal·lacions obsoletes; el col·lapse de les urgències i dels centres d'atenció primària; les reordenacions dels serveis; la dependència administrativa gestora a la província de Girona; l'augment dels desplaçaments dels usuaris; i les llistes d'espera que allarguen el diagnòstic i el tractament.

Maria Jové, membre del Comitè d'Empresa, ha explicat que "als nostres centres tornarà a haver-hi retallades" i que la situació en què es troben cada dia va empitjorant. Jové ha destacat també que "no es pot acceptar una cosa com a normal quan no ho és" com, per exemple que hi hagi "gent als passadissos d'urgències o en cadires". Amb la recollida de signatures, el Comitè d'Empresa vol que mostrar que "la població ja no es creu ni que baixen les llistes d'espera ni que la situació millora".

La recollida de signatures que s'ha fet aquest dijous al mercat de la roba de Malgrat de Mar és la segona que es du a terme en el marc d'aquesta campanya. El Comitè d'Empresa va començar a recollir firmes ahir a Canet de Mar i en els propers dies ho farà a la resta de municipis de l'Alt Maresme. La intenció és fer-les arribar totes al Parlament.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits