malgratcomunicacio.cat

En directe


El PSC publica la llista per a les eleccions municipals del maig

El PSC ha fet pública la llista després que la majoria dels militants socialistes l'hagin aprovada en l'assemblea extraordinària d'aquest vespre. Albert Cuní, Raquel Martín, Oliver Sánchez-Camacho i Sònia Viñolas ocupen, juntament amb l'alcaldable Joan Mercader, els cinc primers llocs de la candidatura.Publicat:
11-03-2015 / 19:11:51
Actualitzat:
11-03-2015 / 20:41:05

Completen la llista socialista Isabel Ortíz, Sergio Ortín, Jordi Romero, Conchi Martín, Pepi Sánchez, Gabriel Collado, Caterina Majós, Albert Romero, Margarita Mora, Antoni Puignou, Valentín Rodríguez i l'actual alcaldessa Conxita Campoy. El PSC també ha previst tres suplens: Josep Martí, Mercè Mora i Carlos Basurte.

Dels sis primers noms que apareixen a la llista del PSC, només un, Óliver Sánchez-Camacho, és militant socialista. La resta, inclòs el candidat, són independents. En aquest sentit, l'alcaldable Joan Mercader ha destacat que "l'objectiu ha estat mostrar una proposta renovada i donar un lloc destacat a persones que no militen en cap partit però que creuen en el projecte socialista de poble". 

L'alcaldable socialista també ha detallat que "els qui ocupen els primers llocs són persones honestes, treballadores i responsables, d'edats compreses entre els 30 i els 50 anys, que volen millorar el benestar dels veïns i veïnes". La resta de la llista inclou "la base socialista i el suport dels actuals regidors i de l'alcaldessa Conxita Campoy, fet que reflecteix la unitat i la confiança que tenen en la nova etapa que s'inicia", ha afegit el candidat.

Joan Mercader va proposar aquesta llista dilluns a l'executiva local del partit, que la va aprovar per unanimitat. Els militants han donat el seu suport a la candidatura aquest vespre a l'assemblea extraordinària que s'ha convocat per sotmetre-la a votació.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits