malgratcomunicacio.cat

En directe


Campoy considera que el cas de la Federació de Municipis "estŕ agafant una dimensió desmesurada"

L'alcaldessa Conxita Campoy va declarar dilluns davant la magistrada de Sabadell que investiga el cas del possible cobrament de sobresous a la Federació de Municipis de Catalunya. Campoy, que va defensar no haver cobrat dietes sinó retribucions per la seva tasca a l'entitat, ha explicat que no entén que "es pugui fer un procés amb 50 alcaldes com si tots s'haguessin posat d'acord" per cometre alguna ilˇlegalitat, i ha criticat la cobertura informativa que fan del cas els mitjans de comunicació.Publicat:
04-03-2015 / 15:03:38
Actualitzat:
07-03-2015 / 11:50:09

Conxita Campoy va declarar dilluns davant la jutgessa, juntament amb Assumpta Escarp, secretŕria d'organització del PSC, i l'exalcaldessa del Vendrell Helena Arribas. L'alcaldessa va recordar, una vegada més, entre 2004 i 2007, anys en quč va formar part de la FMC, va percebre uns 130 euros al mes que sempre havia declarat.

Campoy ha explicat a Ona malgrat que creu que el cas "estŕ agafant una dimensió que no és de rebut". L'alcaldessa entén que la investigació s'ha de dur a terme, perň considera que "les coses s'havien d'haver fet d'una altra manera". Conxita Campoy també ha criticat el tractament informatiu que els mitjans de comunicació fan del cas. En aquest sentit lamenta que no destaquin de la mateixa manera totes les persones investigades, siguin del partit que siguin.

En relació al fet de no haver consignat ni retornat els diners que va cobrar de la FMC, Campoy ha detallat que, d'una banda, creu que no ha fet res ilˇlegal i, de l'altra, que el seu cas pot haver prescrit. L'alcaldessa diu que "dipositar uns diners vol dir que en funció del quč digui el jutge es podran tornar a recuperar" i que ella ha decidit tornar-los només en el cas que el jutge li demani que ho faci.

Galeria d'ŕudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits