malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament dedica el Dia Internacional de les Dones a la dona pagesa

La Regidoria d'Acció Social i Ciutadania ha programat per dissabte la taula rodona Dona i pagesia i per diumenge una caminada al Pla de Grau. Els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones, començaran, però, aquest divendres amb la projecció de la pel·lícula Eres muy guapo al Centre Cultural i un recorregut poètic, que tindrà lloc a la biblioteca La Cooperativa.Publicat:
05-03-2015 / 08:43:23
Actualitzat:
05-03-2015 / 08:45:37

La projecció de la pel·lícula Eres muy guapo d'Isabelle Mergault donarà el tret de sortida, aquest divendres a les 17 h al Centre Cultural, al programa d'activitats commemoratives del Dia Internacional de les Dones, que se celebra el 8 de març. El mateix divendres es farà a la biblioteca la Cooperativa el recorregut poètic Els quartos de la Vírginia. L'activitat, que començarà a les 20 h, està basada en l'assaig literari Una cambra pròpia de Vírginia Woolf.

Els actes continuaran dissabte amb la taula rodona Dona i pagesia, que tindrà lloc a les 19 h a la biblioteca La Cooperativa; i es clouran diumenge amb la passejada Caminem al costat de la dona pagesa. La caminada, que sortirà a les 9 h des del Centre Cultural, inclourà una visita al Museu Agrícola d'Albert Turné.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits