malgratcomunicacio.cat

En directe

D'esquerra a dreta, Joan Emili Roig, Ester Martínez, Ramir Roger, Ricard Núñez i Maria Àngels Casadellà. Foto: ERC de Malgrat.

ERC revela els cinc primers llocs de la candidatura per a les eleccions municipals

Ester Martínez, Ricard Núñez, Joan Emili Roig i Maria Àngels Casadellà acompanyaran a Ramir Roger al capdamunt de la llista d'ERC per a les properes eleccions municipals, que tindran lloc el 24 de maig. ERC preveu aprovar la resta de la llista en els properes setmanes.Publicat:
04-03-2015 / 10:49:51
Actualitzat:
04-03-2015 / 11:29:26

L'assemblea local d'ERC ha aprovat els 5 primers candidats de la seva llista per a les eleccions municipals. Els militants i simpatitzants republicans han ratificat la proposta feta per l'executiva local que col·loca a Ester Martínez com a número dos, a Ricard Núñez al tercer lloc, i a Joan Emili Roig i Maria Àngels Casadellà al quart i cinquè lloc, respectivament.

Ester Martínez, de 50 anys, és llicenciada en Psicologia Industrial i es dedica professionalment a les assegurances; Ricard Núñez té 28 anys i és conservador i restaurador de béns culturals; Joan Emili Roig, de 38 anys i nascut a Sueca (València), treballa de professor de Llengua i Literatura Catalana a l'Institut Ramon Turró i Darder; i, finalment, Maria Àngels Casadellà, amb 43 anys, és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i professional amb experiència en el món de les assegurances.

ERC destaca en un comunicat que l'equip fa mesos que treballa en el programa electoral i que ja ha mantingut reunions amb entitats i associacions. La secció local del partit vol "construir un projecte il·lusionant i guanyador".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits