malgratcomunicacio.cat

En directe


Carme Ponsa encapçalarà la llista de Junts per Malgrat

Junts per Malgrat és un partit independent que concorrerà per primera vegada en unes eleccions municipals aquest 2015. Ha estat creat, entre altres, per Carme Ponsa, Josep Roig i Mireia Castellà, els tres regidors de CiU que en el ple de febrer van sortir del grup polític municipal i van passar a ser regidors no adscrits. La presentació de la candidata i del partit es farà el 14 de març al Centre Cultural.Publicat:
03-03-2015 / 14:47:52
Actualitzat:
03-03-2015 / 15:13:54

L'alcaldable de Junts per Malgrat Carme Ponsa ha explicat que aquest projecte polític treballa una proposta "del poble i pel poble" i ha deixat clar que els seus membres no estan "sota cap paraigua polític" ni són una "marca blanca de cap altre partit", sinó que "només volen treballar per Malgrat".

Ponsa també ha parlat de la seva candidatura. En aquest sentit ha comentat que per a ella és "un repte molt important", però que està contenta i el pren amb empenta perquè té "moltes ganes de treballar per Malgrat". Ponsa també ha avançat que el primer que faria com a alcaldessa seria "deixar la porta de l'Ajuntament a tots els ciutadans i ciutadanes" i mostrar-los proximitat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits