malgratcomunicacio.cat

En directe


Les obres de millora de la plaça de la Pagesia comencen avui

La Regidoria d'Obra Pública i Serveis informa que les obres de condicionament de la plaça de la Pagesia comencen aquest dilluns. Les obres, que s'allargaran uns dos mesos, serviran per renovar paviments, mobiliari i jardineria.Publicat:
02-03-2015 / 08:56:27
Actualitzat:
02-03-2015 / 08:57:33

L'empresa Excavacions Bermúdez SL farà les obres de millora de la plaça de la Pagesia, que tindran un cost de 26.741,05 euros, i que van ser adjudicades amb una baixa del 15,50%, ja que estaven pressupostades inicialment en uns 32.646,21 euros. Està previst que les obres es posin en marxa el proper dilluns i estiguin enllestides en uns dos mesos, aproximadament. La part de jardineria del projecte la portarà a terme el Servei Municipal d'Espais Verds de l'Ajuntament de Malgrat de Mar. 

El projecte de renovació de la plaça preveu mantenir els tres espais diferenciats existents. Amb jardineria es crearà una separació visual de la plaça i el carrer. Es posarà paviment de ceràmica triturada de color vermellós, es renovarà tot l'arbrat d'aquest espai verd i es col·locaran bancs petits a la zona central. El joc infantil que ara hi ha es retirarà i substituït per un de nou que es col·locarà en una zona de protecció que s'hi farà. A la zona de la sínia s'hi col·locaran uns pals en posició com si fos una carpa de circ i s'hi plantarà heura. També està previst plantar arbustos per tapar l'aparcament enlairat que hi ha a darrere. 

El regidor d'Obra Pública i Serveis, Joan Mercader, ha recordat que "aquesta era una plaça que feia temps que volíem renovar pel mal estat en què es troba donat l’ús íncivic que se n’ha fet". El regidor ha manifestat que "així donem resposta a les reclamacions dels veïns del voltant que ens demanàven la seva renovació".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits