malgratcomunicacio.cat

En directe


200 fulletons repartits i 15 sancions al primer sector on es porta terme la campanya per fomentar la recollida d'excrements de gos

La Policia Local ha repartit 200 fulletons informatius durant els primers 15 dies de la campanya per fomentar la recollida d'excrements de gos al municipi. Ho ha fet al sector més afectat per aquesta problemàtica, el format pel pàrquing de l'antic camp de futbol i el del costat, la plaça Moguer, la plaça Cárdenas, avinguda dels Països Catalans, plaça de les MInes de Can Palomeres, avinguda Tarragona -a prop de la piscina municipal- i carrer d'Escultor Clarà- entre altres. Durant aquestes dues primeres setmanes de campanya també s'han imposat 15 sancions per no recollir els excrements de gos de la via pública.Publicat:
27-02-2015 / 14:22:08
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Durant aquests primers 15 dies, la Policia Local ha tramitat 18 sancions: 15 per no recollir els excrements de gos de la via pública, 2 per portar el gos sense lligar i 1 per accedir amb l'animal a parcs i sorralls on no està permès. 

La campanya té com a lema Recollim els excrements de gos: fem un Malgrat més net. Una de les principals queixes dels veïns i veïnes del poble és la presència d'excrements de gossos per carrers, places i parcs. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament s'engega aquesta setmana una campanya de sensibilització els propietaris d'animals de recollir les seves deposicions al carrer. La campanya també recorda que s'ha d'evitar que els gossos orinin als espais públics, façanes o mobiliari urbà, i que en tot cas, fer-ho als embornals i escocells dels arbres. 

La campanya ara es porta a terme al sector format per les places Jardins de la Solidaritat, de la Pagesia i de Fèlix Cardona, així com Camí del Pla, correcan, laterals camp de futbol i cementiri, i les avingudes Josep Ragull i Vilaró i Mediterrània, entre altres. Un altre sector, en el qual s'actuarà, serà el de la plaça Rossend Giol i Figuerola, Santa Rita i camí cap a Can Gibert (Sant Genís). I la zona on es farà la campanya serà el format  per la plaça Joan Alsina, carrer Doctor Marañón, de La Verneda, Cadí, Lleida, Antoni Gaudí, del Besòs, Can Feliciano, entre altres. 

La campanya consisteix, d'una banda, en intensificar la neteja de les zones més afectades pels excrements de gossos i per una altra, en informar i recordar als propietaris de gossos de la seva obligació de recollir els excrements. Això es va fer inicialment a través d'una carta adreçada als propietaris dels gossos censats i també, a través del repartiment de papers informatius al carrer. Agents de la Policia Local són els encarregats de fer arribar, a peu de carrer, aquest recordatori a les persones propietàries de gos, alhora que es sanciona el seu incompliment. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits