malgratcomunicacio.cat

En directe


Campanya de sensibilització de la recollida d'orgànica a les escoles

La Regidoria de Medi Ambient va tancar ahir dijous les activitats programades amb les escoles del poble per promoure la recollida orgànica. Alumnes de 2n i 3r de Primària de totes les escoles de Malgrat han participat en aquests tallers divulgatius i lúdics per aprendre a separar correctament els residus.Publicat:
27-02-2015 / 14:09:14
Actualitzat:
27-02-2015 / 14:16:57

Uns 200 nens i nenes han participat a les activitats organitzades per la Regidoria de Medi Ambient dins la campanya de sensibilització de la posada en funcionament de la recollida selectiva orgànica al poble. Les activitats d'educació ambiental es van posar en marxa al novembre passat amb xerrades informatives, adreçades a diferents col·lectius del municipi, i amb el Joc de l'Orgànica!, una activitat lúdica familiar, a càrrec del Centre Lúdic i Educatiu Tastaolletes, que va servir per crear un jardí a les Peixateries Velles.

Els alumnes han participat en una xerrada informativa sobre la recollida de la matèria orgànica, en la qual s'explica l'objectiu del per què separar l'orgànica, i també en un joc, en el qual han de portar a la pràctica el que han après. 

La Regidoria de Medi Ambient també treballa en la preparació d'una altra activitat, adreçada a escolars de P5 de Primària, que també mostrarà als més petits, d'una manera lúdica, la importància de separar els residus i com fer-ho. Aquest taller es portarà a terme a la propera primavera. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits