malgratcomunicacio.cat

En directe


Comencen les obres de millora del carrer del Rost

La companyia Aigües Malgrat ha iniciat les tasques per dotar el carrer del Rost de xarxa de distribució d'aigua a pressió. Aquestes obres són prèvies a l'execució del projecte de millora d'aquest carrer, que es troba molt malmès, que es posarà en marxa aquest mes de març.Publicat:
26-02-2015 / 10:51:16
Actualitzat:
26-02-2015 / 15:24:29

Un bon nombre de carrers dels barris del Castell i La Verneda no disposaven de xarxa de distribució d'aigua a pressió. Des de fa 4 anys i fins el Projecte d'Intervenció Integral del Castell i la Verneda, s'han anat substituint a diferents carrers els aforaments per comptadors, permetent als usuaris un major coneixement control sobre el seu propi consum. 

Al carrer del Rost, la millora del carrer ha començat amb els treballs per dotar-lo d'aigua a pressió. Un cop finalitzin aquests treballs es faran les obres de millora, incloses en el Projecte d'Intervenció Integral del Castell. Actualment, aquest carrer es troba en un estat deficitari amb voreres estretes i desnivellades i el formigó de la part central molt degradat. 

L'objectiu del projecte de millora és aconseguir un itinerari del carrer practicable i que afavoreixi la convivència entre veïns i el carrer, aconseguint una circulació segura per a vehicles i vianants. 

Les obres de remodelació del carrer estan pressupostades en 39.361,94 euros i tenen un termini previst d'uns 3 mesos, aproximadament. 

El regidor d'Urbanisme Joan Mercader ha destacat que "aquesta obra dóna resposta a una demanda dels veïns del carrer". Mercader ha afegit que "és fonamental dur a terme aquesta actuació de millora per les dificultats que suposa pels veïns l'accés als seus habitatges a causa de la forta pendent que hi ha".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits